Welkom bij de meest uitgebreide virtuele 360 ​​° tour en een stadsgids van mooie Brugge, België….maken uw verblijf in deze historische stad een onvergetelijke ervaring!

Virtualbruges.be toont het beste dat de stad Brugge te bieden heeft met behulp van full-screen met een hoge resolutie panorama fotografie. Net als panoramisch briefkaarten, de panorama's op Virtualbruges.be bieden een super-brede kijkhoek van een scène. In tegenstelling tot een ansichtkaart al, de panorama's hier zijn meeslepende en interactieve, plaatst je in het centrum van een 360 graden horizontaal en 180 graden verticaal gezichtsveld.
Virtualbruges.be showcase van de beste van de stad te bieden aan toeristen uit de hele wereld. We krijgen veel bezoekers per dag en worden steeds meer populair op het internet. Nieuwe panorama's worden toegevoegd de hele tijd, waaronder toeristische trekpleisters, hotels, winkels en restaurants. Als u een ondernemer in Brugge, gelieve ons te contacteren om aan de slag met uw eigen lijst van topkwaliteit virtuele tour pagina.